Konoba Rino

Ugođaj topline s otvorenim kaminom, na kojem se pripremaju vrhunski specijaliteti te velika natkrivena terasa s pogledom na prekrasnu prirodu momjanskog kraja u svježim ljetnim popodnevima, prava su pozivnica za obiteljski ručak ili druženje u konobi Rino. Sezonske delicije i ukusne specijalitete kuće pripremit će vlasnica a ujedno i kuharica Timka, koja će vas svojim znanjem i umijećem, provesti kroz tajne kulinarstva.

Dugogodišnja tradicija
Konoba Rino otvorena je davne 1988. godine i već dugi niz godina gostima nudi najkvalitetnije namirnice i suhomesnate proizvode s obiteljskog gospodarstva u okolici Grožnjana. Mesne delicije poput fiorentine, bifteka, kobasica i ombola spremamo na roštilju na drva. U konobi Rino možete kušati jedinstvene istarske i specijalitete kuće poput domaće tjestenine, njoka, domaćih fuži i mašnica s tartufima, šparogama, gulaš od boškarina, pulića (magarčića) ili divljači te žgvacet od kokoške.

Domaća atmosfera i vinska kapljica
Konoba je uređena u tradicionalnom ugođaju kako bi se, uz vrhunske delicije, opustili i uživali u domaćoj atmosferi. Sve delicije i okuse kulinarskih dobrota možete upotpuniti bogatom ponudom vina.

Pošaljite upit