Vina Prelac

PJENUŠAC BLANC&NOIR, BRUT

Razigrano pjenušavo vino, zelenkastožute boje i kristalne bistroće. Suho je, lagano i pitko. Mirisom prevladavaju breskve i marelice, a može se naslutiti i svježi ananas.

Više

MALVAZIJA ISTARSKA

Slamnatožute je boje kojom se provlači blagi zelenkasti odsjaj. Kristalno je bistra, a na prvo mirisanje javlja se tipična malvazijska nota cvijeta bagrema. 

Više

MALVAZIJA ŠINJORA

Mirisom dominiraju zrela, žuta jabuka i dunja, a pojavljuju se i nota vanilije te suhe trave. Vino je blagih tanina i punog tijela, mineralno i suho.

Više

CHARDONNAY

Lijepa slamnatožuta boja, kristalna bistroća i svježina prve su karakteristike ovoga vina. Bijelo livadno cvijeće, cvijet kamilice i lavande te nota žute kruške mogu se prepoznati u mirisima.

Više

REFOŠK ROSE

Živahna ružičasta boja trešnje, bistroća i lepršavost karakteristike su ovog vina. Mirisom dominiraju jagode i maline, elegantnog je tijela, uravnoteženo i harmonično.

Više

REFOŠK

Vino je lijepe rubinsko crvene boje s ljubičastim nijansama. U mirisu se osjećaju note bobičastog voća, maline i kupine, a prate ih mirisi čokolade i vanilije. 

Više

CABERNET SAUVIGNON

Vino je duboke, rubinsko crvene boje, bistro i gusto. Mirisom dominiraju note crnog ribizla i borovnice.

Više

MOMJANSKI MUŠKAT

Vino je slamnatožute boje sa zlatnim odsjajima koji se protežu kristalnom bistroćom. Krase ga mirisi poljskog cvijeća i aroma sočne breskve.

 

Više

PASSITO GREGORIO

Zlatnožuta do jantarna boja, intenzivan i bogat miris, koncentrirani šećer i visoka svježina osnovne su karakteristike predikatnog momjanskog muškata. 

Više